Google reclame kopen!

 

Een gemiddeld MKB'r is nog niet helemaal up to date met de mogelijkheden van Google reclame. Aan marketing hing vroeger een hoog prijskaartje, zelfs vandaag nog als u bijvoorbeeld via Televisie reclame wilt maken is dat prijzig! Wat kost dat? Hieronder hebben wij dat uiteraard voor u Gegoogeld: 

3000 euro voor 30 seconden? Dat is exclusief ontwikkelen van videomateriaal sommige kantoren vragen er tonnen voor. Ondanks de prijs zelf kleven er nog heel wat nadelen aan televisie reclame, tv is minder populair dan voorheen maar ook veel minder doelgericht natuurlijk. Google AdSense is de reclame systeem van Google, die al die nadelen weg streept. Wij bieden dus zelf Google AdSense diensten aan, voor een veel kleinere prijs dan marketingskantoren die gewend zijn dat enkele grotere bedrijven aankloppen. Ook hebben dit soort bedrijven veel personeel in vaste-dienst die minstens een HBO-Opleiding afgerond hebben. Zo word het vaststellen van prijzen van die kantoren meer beïnvloed door eigen hoge vaste lasten, dan de daadwerkelijke dienst die verleend word. En zo komt het dus dat voor een gemiddeld MKB'r juiste marketing ontoegankelijker is. Google AdSense probeert dan wel weer MKB'r aan te trekken door de illusie voor te houden dat het al kan voor daadwerkelijk 20 euro zonder effectief resultaat vaak. En daarom garanderen wij met onze unieke module's die verbonden zijn aan Google AdSense wel effectief resultaat en dat al vanaf 249,90, wij zeggen dus letterlijk geen effect gehad dan krijgt u netjes uw geld terug.

Wat is er exact uniek?

Wij kunnen helaas niet alles in exacte details prijsgeven omdat we bezig zijn met een octrooi aanvraag!

Grotendeels zijn onze diensten gelijk aan wat grotere marketingskantoren doen, wij zijn als het ware een mini versie van die kantoren. Wij laten meer onze computers het werk doen, dan mensen en dat is het grote verschil. Wij hebben module's ontwikkeld die automatisch bezig zijn met Google AdSense deze module's ontwikkelen dus zelf aan de hand van uw Bedrijf welke zoektermen populair zijn om zo uw Bedrijf beter te koppelen aan juiste geïnteresseerden. Ook zorgen wij ervoor dat AdSense tegoeden niet verspeelt worden door bijvoorbeeld kliks van ongeïnteresseerde mensen, want daar gaat meestal veel geld aan verloren. En dat is zonde, het kan veel gerichter en dat kunnen wij met onze module's als geen ander, zonder veel personeel en zonder hoge kostten. Zodra u een pakket besteld heeft vult u enkel uw handelsnaam en KVK nummer, wij nemen dan geregeld contact per mail met u op over de stand van zaken betreft bekendheid.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Omdat wij van IT Host van duidelijke taal zijn gaan wij onze ingewikkelde modules, systemen & promotietools uitleggen aan de gewone MKB'r. Google houd het gedrag van alle mensen die er zaken op zoeken heel goed bij, en verkoopt deze veelal met grotere bedrijven, dat wist je waarschijnlijk al maar wat je niet wist is dat 'Google focust zich ook op de consument'. Daarom wilt Google altijd zijn zoekresultaten optimaliseren door populaire bedrijven hoger in de resultaten te behouden. Dit effect noemen wij Google's Filter Bubble, hierdoor raak je moeilijk hoger in de resultaten. Je kan je zelf uiteraard omhoog kopen bij Google, maar dit kost heel veel geld en het effect is van korte duur. Wij hebben de juiste methode ontwikkeld om uw bedrijf langdurig populairder te maken bij Google. Zo hebben we tools die we gebruiken om Google te manipuleren dat uw bedrijf zeer populair is bij een veel gebonden zoektermen. Manipuleren hoor ik je nu denken? Ja inderdaad dat doen wij zeker en het is 100% legaal! Sterker nog het is een simpel trucje die je alleen niet met de hand verrichtten kan. Kijk hieronder hoe het werkt!

 

Wanneer je op google het volgende zoekt: 'Dakdekker Zwolle'. en dan klikt op:

Harskampdaken.nl. Dan zal Google onthouden dat als mensen Dakdekker Zwolle intikken dan willen ze graag dat bedrijf zien! En hoe vaker je klikt hoe hoger dat bedrijf in de resultaten komt, het effect is echter wel van korte duur omdat die bedrijven ook aangeklikt worden en dus weer je kliks aan het inhalen zijn. Ook heeft Google het al heel gauw door dat 1 computer/ip-adres continu op de zelfde link drukt. Google telt deze kliks dan niet mee na een aantal keren, maar wij hebben systemen ontwikkeld die dat omzeilen. 

En die overigens automatisch in grote hoeveelheden klikken met heel veel verschillende Nederlandse ip adressen stelselmatiger wijs. En uw bedrijf veel effectiever verbind met de populaire zoektermen. Ook Weten wij de populaire zoektermen rondom uw branche te koppelen met uw Bedrijf, wij hebben verder een breed scala aan technieken en houden sommige ervan strikt geheim. Er zijn marketingkantoren die ook het zelfde doen, alleen dat gaat nogal in strikte verborgenheid voor bedragen die absurd hoog zijn. Maar hier doen we al gek genoeg als we normaal bezig zijn, dus wij bieden onze diensten ook met de gewone man voor de juiste prijs. 

Wij hebben 3 pakketten, Basic, Premium & Master. De namen benadrukken slechts de intensiviteit van de bovengenoemde diensten.

                         Is je bedrijf niet aangemeld op Google? Dan doen wij dat voor u zonder extra kostten.

Is je bedrijf niet goed opgenomen door Google dan kunnen wij daar verandering in brengen.

Basic: Tot 3 x meer bekendheid

Premium: Tot 8 x meer bekendheid

Master: Tot 15 keer meer bekendheid.

Niet goed? Geld terug! 

Kies onder uw pakket!