Uit ons eigen onderzoek, is gebleken dat veel ondernemers niet op de hoogte zijn van hun digitaal visite kaartje op Google. Google merkt vaak het bestaan van een bedrijf op zonder u op de hoogte te brengen. Vervolgens zet Google uw bedrijf netjes tussen uw gelijke concurrenten op een rijtje. Hiermee is uw presentatie een belangrijke aandachtspunt. Heeft u nou totaal geen Recensies (Google reviews), dan ligt de voorkeur van de consument toch bij de concurrent die wel Recensies ( Google reviews) heeft. En hiervan is een ondernemer niet vaak op de hoogte, terwijl klanten u vrijwel altijd vinden via Google of nog eens uit nieuwsgierigheid uw bedrijf Googelen. Uw klanten worden doorgaans altijd geconfronteerd met uw concurrenten door Google. Daarom is het belangrijk om uw bedrijf beter te presenteren op een digitale manier. Daarom bieden wij Echte recensies ( Google reviews ), Voor een kleine prijs wat prima betaalbaar is voor de kleine ondernemer. Ons bedrijfsvoering is ook gericht op kleinere tot midden-grootte ondernemers. Kijk hieronder naar een gedeelte van ons onderzoek!

Stel u uw dak lekt? En u heeft een dakdekker nodig?

Nog niet zo lang geleden opende men de telefoonboek en zocht vervolgens naar een dakdekker. Maar na 140 jaar is de Telefoonboek gestopt. En dat is uitgerekend sinds dit jaar word er geen papieren telefoongids geleverd! Dus men is sinds dit jaar dubbel wijs gedwongen om maar naar bedrijven te zoeken via Google! En kijk hieronder wat er gebeurd.

Welke keuze maakt u vervolgens?

Zou u gaan voor ''Douma Dakservice''? Of voor ''Gielens Dakbedekking''. Op welke zou u klikken? Of even opbellen voor een offerte? De tweede natuurlijk en dat vanwege de 5 sterren die dat bedrijf heeft dat komt veel geloofwaardiger over bij de consument. En stelt u zich nou eens voor dat u ''Douma Dakservice'' bent en u een gedreven harde werker bent die uitermate goede diensten levert? Dan begrijpt u nu exact waarom de concurrentie eerder gekozen zal worden. Zie hieronder andere voorbeelden die u niet mag ontgaan!

Uw aantal recensies is doorslaggevend voor de consument in combinatie met de aantal sterren!

Neem zelf de proef op de som, als u nou denkt hmmm waar haal ik nou verse groenten in Zwolle? Dan zal u altijd stiekem kijken naar de hoeveelheid recensies en de sterren. Ziet u bijv 6 recensies en 5 sterren dan denkt u heel gauw klinkt goed, maar als u vervolgens kijkt naar een ander bedrijf die 14 recensies heeft en in totaal 4,5 sterren scoort. Dan gaat uw keuze uiteraard naar de 2e bedrijf. Dus de hoeveelheid recensies is enorm belangrijk, wij adviseren men ook controleer zelf hoeveel u nodig heeft door uw aantal recensies & sterren te vergelijken met de in de Google resultaat concurrentie.

Belangrijk advies

Er zijn tal van redenen, om toch eens recensies ( Google reviews) aan te schaffen. Het is namelijk een belangrijk middel om u zelf te onderscheiden van de concurrentie ook heeft dit logischerwijs ook invloed op uw omzet. Mensen gaan je bedrijf eerder benaderen als ze op Google vermelden dat u het geweldig doet, het is een belangrijk onderdeel van uw marketing. Onze reviews zijn echte Nederlandse profielen, met een gericht zorgvuldig verslag over uw bedrijf. Bent u een groenteboer? Ontvangt u een recensie over hoe vers & heerlijk uw groenten zijn. Bent u een dakdekker? Dan ontvangt u een recensie over hoe professioneel & voordelig uw diensten zijn. Wij adviseren ondernemers ook kijk goed waar uw nieuwe klanten vandaan komen? Is dit over het algemeen via het internet? Dan zijn onze diensten voor u uiteraard bijzonder belangrijk! Is dat toch iets minder omdat u bijv een groenteboer bent? Dan kunnen onze diensten vooralsnog uw bedrijf beter doen profileren op Google!

 

Weeg zelf af hoe belangrijk onze producten zijn voor u, maar onderschat niet het kracht van onze diensten. Google is nou eenmaal belangrijk voor uw bedrijf. Wij leveren buiten reviews intensievere reclame diensten door gebruik te maken van banners van uw bedrijf en deze op andere websites weer te geven inclusief uw bedrijfswebsite link dat kan al vanaf €249,00 voor een heel jaar!